ΈΧΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Η Λ.Μ. Μιχαήλ Μεταλλοτεχνική ΛΤΔ ασχολείται με τα μεταλλικά σπιτάκια, μεταλλικές αποθήκες κήπου, μεταλλικά λυόμενα σπίτια. Η αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες της σε ανταγωνιστική τιμή, έχοντας σαν στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών, δημιουργώντας μία διαφορετική εμπειρία στην παροχή των προϊόντων, αντιληπτή αξία και κόστος μετακίνησης θέτοντας τις βάσεις για συνεχή ανάπτυξη.

Η εταιρεία έχει εξειδικευτεί στα Μεταλλικά Σπιτάκια όπως προέκυψε και από τις απαιτήσεις και τις προτεραιότητες των ίδιων των πελατών για πιο οικονομικές και γρήγορες λύσεις για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, κατοικίες εργατών, γραφεία – εγκαταστάσεις επιχειρήσεων και άλλες χρήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στο στάδιο της μελέτης της προσφοράς μας, ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη σειρά σχεδίων στο AutoCad. Στόχος μας είναι ο συνδυασμός ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής της κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψην τις ανάγκες του πελάτη και απέχοντας από τυποποιημένες λύσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε τα προμηθευόμαστε απο Κυπριακές Εταιρείες και συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά ποιότητας των προμηθευτών μας.

 

 

ποιότητα

λειτουργικότητα

αισθητική

οικονομικές λύσεις